top of page
MOD, FRYGT & VILJE
Bjergbestigning og eventyr gennem 20 år

Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk rejse og oplev de eventyr der opstår når man bevæger sig væk fra alfavej og ud til de fjerneste afkroge af verden for at bestige nogle af de mest spektakulære tinder. 

Jacob beretter levende og personligt om kampen for at nå sine mål i bjergene, ofte i et miljø som presser både kroppen og ikke mindst sindet maksimalt. Jacob vil fortælle om den virkelighed, man som bjergbestiger står ansigt til ansigt med, når situationen spidser til og kræver ens fulde fokus. Jacob vil ligeledes berette om det eventyr og de kulturer, som venter én derude hvor den sidste turistbus for længst er vendt om. Men også om de afsavn og konsekvenser, som findes ved at være totalt isoleret i månedsvis langt fra vores moderne liv med wifi, venner og familie.

 

Jacob vil tage udgangspunkt i nogle udvalgte, meget forskellige historier fra sine eventyr, som alle er krydret med fantastiske billeder og små anekdoter. Som altid vil Jacobs foredrag være kendetegnende ved humor ogmasser af energi.

bottom of page