MOD, FRYGT & VILJE
Bjergbestigning og eventyr gennem 20 år

Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk rejse og oplev de eventyr der opstår når man bevæger sig væk fra alfavej og ud til de fjerneste afkroge af verden for at bestige nogle af de mest spektakulære tinder. 

Jacob beretter levende og personligt om kampen for at nå sine mål i bjergene, ofte i et miljø som presser både kroppen og ikke mindst sindet maksimalt. Jacob vil fortælle om den virkelighed, man som bjergbestiger står ansigt til ansigt med, når situationen spidser til og kræver ens fulde fokus. Jacob vil ligeledes berette om det eventyr og de kulturer, som venter én derude hvor den sidste turistbus for længst er vendt om. Men også om de afsavn og konsekvenser, som findes ved at være totalt isoleret i månedsvis langt fra vores moderne liv med wifi, venner og familie.

 

Jacob vil tage udgangspunkt i nogle udvalgte, meget forskellige historier fra sine eventyr, som alle er krydret med fantastiske billeder og små anekdoter. Som altid vil Jacobs foredrag være kendetegnende ved humor ogmasser af energi.

Show More
KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt. 

KLARIS-JENSEN

Skolevænget 4

2670 Greve

Mail: info@klaris-jensen.dk

Telefon: 20 76 74 52

 

CVR: 36 04 67 67

HVOR ARBEJDER VI

Vi arbejder både i og udenfor landets grænser alt efter, hvilken opgave vi løser.

Vi ror havkajak og padler kano på smukke kyststrækninger og vandløb i Danmark. Vi klatrer både klippe og is i Norden og i Alperne. Vi står på ski, hvor sneen er bedst, og vi arrangerer orienteringsløb, basis friluftsliv og teamudvikling i de danske skove, på strandene eller i nationalparker.

 

For os er destinationen i naturen vigtig for jeres teamudvikling og læring, så derfor har vi ikke et fast sted, men bruger vores store netværk til at finde det sted, der er perfekt til dit næste arrangement.

HVEM ER VI

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, som tilbyder skræddersyede events, teamudvikling og kurser for private og firmaer - altid med naturen som omdrejningspunkt.

 

Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

 

Derudover yder vi rådgivning- og konsulentbistand vedrørende sikkerhed.

Fælles for alle vore opgaver er, at vi altid arbejder med de dygtigste undervisere og konsulenter. Har du opgaven, er vi klar!

© KLARIS-JENSEN 2021