BUSHCRAFT

Vildmarksliv og Bushcraft kursus i Sverige

Dette vildmarks og bushcraft kursus er tilrettelagt for dig, som har fulgt tv udsendelserne ”Alene i vildmarken” og ”Nak og Æd”. Kurset er tiltænkt begyndere, men også for dig som i forvejen har de grundlæggende færdigheder og erfaring i primitiv overnatning, ildtændning og lejrliv på plads.

 

 

Det er lykkes os at få Jesper Hede som underviser på kurset. Jesper er udover at være uddannet Friluftsvejleder også en super kompetent Bushcrafter, samt en super dygtig underviser og formidler. Jesper arbejder fulltime med Bushcraft og friluftsliv, og kender området fra mange tidligere ture. Så der er virkelig langt op til nogle spændende dage!

Kurset er bygget op over 3 dage, 2 overnatninger, og gennemføres i fantastiske omgivelser i det nordlige småland i Sverige.

 

 

Området er klassisk svensk vildmark, med skoven som omdrejningspunkt. Her skal vi lære at bygge en bushcraft lejr af forhåndenværende naturlige materialer, samt leve af diverse vildt, spiselige planter og medbragte basisvare.

Når lejren er etableret, bruger vi de næste par dage på, at lære og afprøve forskellige bushcraft færdigheder. Vi skal bl.a arbejde med kogning med varme sten, afprøve jordovn, primitivt fiskeri, snitteri, primitiv navigering, Yukon pack, bowdrill, tarpbåd, svedehytte, bushcraft stol og lign.

Som altid har vi fokus på læringen på vore kurser. Det vil sige, at kurset ikke på nogen måde er et hæsblæsende “overlevelseskursus” i gammel stil, men et moderne kursus, som vil fokusere på færdigheder og praktisk kunnen i naturen.

 

 

Praktisk info om kurset

Kursusdato: Datoen for kurset er fredag d. 6. Oktober – søndag d. 8. Oktober 2017 (3 hele dage).

Underviser og instruktør på kurset: Jesper Hede, Udd. Friluftsvejleder og erfaren Bushcrafter

Varighed for kurset: Kurset er bygget op over 3 hele dage (2 overnatninger)

Forhåndskrav til deltagelse på kurset: Kurset kan til tider være fysisk hårdt og kræver en alm. god fysisk form for at deltage. Ligeledes vil en basal erfaring med ude- og friluftsliv, være at foretrække.

Personligt udstyr til kurset: Da kurset er et specialkursus med særligt fokus på bushcraft, vil det være nødvendigt, at du selv medbringer følgende på kurset:

 

    •    Kniv

    •    Gryde og vandbeholder

    •    Ildstål

    •    Sovepose

    •    Tarp

    •    Tøj som passer til vejret.

    •    Personlig hygiejne

Ligeledes må du også meget gerne medbringe egen økse, sav og evt. liggeunderlag, hvis du ønsker det.

 

Generelle vilkår og ansvar: Som altid sker deltagelse på kurset på eget ansvar. Læs også vores ”Info og vilkår”

Antal pladser på kurset: Der er Max. 6 pladser på kurset, og kurset gennemføres ved min. 4 deltagere.

PRIS: 3.000 kr pr. pers.

Prisen inkl.: 3 dages kursus og instruktion i vildmarksliv og bushcraft med Jesper Hede som underviser, Al mad i alle 3 dage, lån af fælles grej og udstyr.

Prisen inkl. IKKE: Transport (dog arrangerer vi fælleskørsel), Alt som ikke er beskrevet ovenfor.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt. 

KLARIS-JENSEN

Skolevænget 4

2670 Greve

Mail: info@klaris-jensen.dk

Telefon: 20 76 74 52

 

CVR: 36 04 67 67

HVOR ARBEJDER VI

Vi arbejder både i og udenfor landets grænser alt efter, hvilken opgave vi løser.

Vi ror havkajak og padler kano på smukke kyststrækninger og vandløb i Danmark. Vi klatrer både klippe og is i Norden og i Alperne. Vi står på ski, hvor sneen er bedst, og vi arrangerer orienteringsløb, basis friluftsliv og teamudvikling i de danske skove, på strandene eller i nationalparker.

 

For os er destinationen i naturen vigtig for jeres teamudvikling og læring, så derfor har vi ikke et fast sted, men bruger vores store netværk til at finde det sted, der er perfekt til dit næste arrangement.

HVEM ER VI

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, som tilbyder skræddersyede events, teamudvikling og kurser for private og firmaer - altid med naturen som omdrejningspunkt.

 

Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

 

Derudover yder vi rådgivning- og konsulentbistand vedrørende sikkerhed.

Fælles for alle vore opgaver er, at vi altid arbejder med de dygtigste undervisere og konsulenter. Har du opgaven, er vi klar!

© KLARIS-JENSEN 2021