top of page
IDÉER TIL TEAMUDVIKLING & EVENTS

Et firmaarrangement kan strikkes sammen på et utal af måder og afhænger både af hvor meget tid i har, hvor stort jeres team er og jeres budget. Herunder er en række ideer, I kan både vælge én aktivitet eller i kan vælge at kombinere flere aktiviteter over én eller flere dage. 

KLATRING

Klatring giver jer mulighed for at udfordre jer selv på klipperne og styrke jeres sammenhold, når I skal sikre hinanden. Vi kan arrangere klippeklatring på alle niveauer og på flere destinationer, bl.a. Kullen i Sydsverige, som vi kender ind og ud. Er I mere til at prøve isklatring, kan vi også arrangere det (foregår primært i Norge) og give jer en helt unik oplevelse. Fælles for begge aktiviteter er, at vi sætter sikkerheden i højsædet, og at niveauet tilpasses jeres ønsker.

 

KLASSISKE TEAMBUILDINGØVELSER

Vi har mulighed for at arrangere en dag, der indeholder nogle af de mere klassiske teambuildingøvelser - fra bueskydning, pusterør, tovtrækning, bårefræs og blindkast til bygning af en tømmerflåde og forskellige tillids-, kommunikations- og reflektionsøvelser.

 

ORIENTERINGSLØB

At finde vej til en række poster ved hjælp af enten GPS eller kort og kompas er en sjov måde at være sammen - og konkurrere mod andre hold - på. Det viser sig oftest, at flere i gruppen har 

egenskaber, der bidrager til et godt resultat - fra at kunne spotte posten mellem træerne til at kunne bruge kompasset eller læse et topografisk kort. 

Orienteringsløb kan arrangeres mange steder i landet og i det antal timer og sværhedsgrad, I ønsker.

 

RAPPELLING

At fire sig baglæns ned fra en klippe eller en høj bygning er grænseoverskridende for mange mennesker, men alle kan gøre det, det kræver ingen særlig fysik, og når man har gjort det, er ens selvtillid uovertruffen. Sikkerheden er naturligvis i højsædet, og vores instruktører er vant til en smule utryghed hos deltagerne. Vi kan arrangere rappelling flere steder i Danmark (og udlandet, hvis det ønskes).

 

MILITÆR FORHINDRINGSBANE

Man behøver ikke kandidere til Frømandskorpset for at prøve en militær forhindringsbane - uanset ens niveau er det en sjov udfordring, og oplagt som teamevent, fordi nogle af forhindringer kræver samarbejde. Vi har i vores netværk kontakt til sådanne baner, hvorfor det nemt kan arrangeres, hvis I ønsker det.

 

MOUNTAINBIKE 

 

En tur i skoven på mountainbike er en alletiders måde at være sammen på. Vi kører på en blanding af grusveje, stier og deciderede tracks. Turen kan vare alt fra to timer til en hel dag. Niveauet tilpasses gruppen og den enkelte - der er plads til både at hyggecykle og til at blive presset på op- og nedture. Instruktørerne sørger naturligvis for at at alle får den nødvendige viden om teknik.

HAVKAJAK 

At skulle ud på vandet sammen er en oplagt aktivitet til et team. Det foregår i et tempo, der giver plads til at man kan snakke sammen imens, og uanset om man bare padler stille og roligt eller om I som team også ønsker at lære forskellige redningsøvelser, vil det give en følelse af sammenhold. 

Sikkerheden er naturligvis i højsædet, og også folk, der aldrig har siddet i en kajak før, kan være med.

VILDMARKSLIV

Selv om I muligvis ikke får brug for at kunne klare jer selv i naturen, er vildmarksliv - også kaldet bushcraft - en sjov teamevent, der giver rigtig meget sammenhold. Den kan indeholde alt fra madlavning over bål, bygning af et shelter i skoven og håndtering af kniv og økse til basal førstehjælp og at finde føde i naturen. Aktiviteten tilpasses jeres ønsker og niveau, men som udgangspunkt vil det være en hel- eller flerdages-event.

KANO

Man kommer ikke langt i en kano uden samarbejde, så en kanotur er en fin teamevent. Samtidig er der masser af muligheder for at være sociale sammen under åben himmel. Kanoturene kan arrangeres på flere af Danmarks søer eller åer, afhængig af jeres ønsker og tidsramme.

 

Overnatning kan naturligvis inkluderes i arrangementet.

BÅL

At bygge et bål er ikke bare at stable en bunke brænde og stryge en tændstik. Vores dygtige instruktører lærer jer den mest optimale måde at få - og holde - gang i de forskellige typer af bål, inden I selv får lov at prøve. Aktiviteten vil oftest være kombineret med en form for madlavning over ilden.

 

bottom of page