top of page
FAQ

Det er utrolig givtigt for en virksomhed at styrke sammenholdet mellem medarbejdere via firmaarrangementer med fokus på teamudvikling. Man får mulighed for at socialisere med sine 

kolleger enten på tværs af afdelinger eller med dem, man ser i arbejdssammenhæng hver dag, og i fællesskab løse udfordringer med udgangspunkt i naturen - væk fra de vante arbejdsrammer. 

 

Hos Klaris-Jensen hjælper vi med at skabe dette fællesskab mellem jeres medarbejdere, og det gør vi gennem firmaarrangementer med kvalitet i højsædet. Alle aktiviteter skræddersyes til jeres ønsker. 

Her under har vi listet en række ofte stillede spørgsmål. I er selvfølgelig også altid velkomne til at tage kontakt til os. 

HVILKEN TYPE FIRMAARRANGEMENT PASSER MIN VIRKSOMHED?

 

HVORFOR VÆLGE KLARIS-JENSEN TIL FIRMAARRANGEMENTER?

HVEM ER KLARIS-JENSEN?

KAN MAN OGSÅ FÅ ET FIRMAARRANGEMENT OM VINTEREN?

 

HVAD KRÆVER DENNE SLAGS FIRMAARRANGEMENT AF MEDARBEJDERNE?

 

HVOR STORT ELLER LILLE SKAL FIRMAET VÆRE FOR, AT KLARIS-JENSEN KAN HJÆLPE OS?

 

HVAD KOSTER DET?

 

HVOR KAN JEG SE MERE?

 

 

 

HVILKEN TYPE FIRMAARRANGEMENT PASSER MIN VIRKSOMHED?

Der findes mange muligheder, når man skal afholde firmaarrangementer. Vi ser naturen som verdens største lærerum, og derfor baserer vi vores arrangementer på det. Det kan være klatring, bjergbestigning, bushcraft, kano og kajak, eller mountainbike. Alle er det aktiviteter, der kræver samarbejde og derfor sætter gang i et fællesskab medarbejderne imellem. 

Vi kan ikke sige præcis hvilken type firmaarrangement, der passer til netop jeres virksomhed men vi har erfaret, at alle de typer af udendørs firmaarrangementer, vi kan tilbyde, har skabt gode relationer og efterfølgende resultater for de virksomheder, vi har arrangeret arrangementer for. 

 

HVORFOR VÆLGE KLARIS-JENSEN TIL FIRMAARRANGEMENTER?

Klaris-Jensen vil være det foretrukne valg, fordi vi kan lave en løsning, der passer præcis til din virksomhed. Vi går ligeledes op i høj kvalitet, og derfor har vi arbejdet i lang tid på at skabe det bedste netværk af instruktører inden for alle de discipliner, vi kan tilbyde. Alle instruktører er alle nøje udvalgt ud fra uddannelses- og certificeringsbaggrund samt deres evne til at formidle. 

HVEM ER KLARIS-JENSEN?

 

Klaris-Jensen drives af Jacob Klaris-Jensen, der selv klatrer, bjergbestiger og underviser. Han har klatret siden 1994 og har bl.a. guidet og besteget bjerge i Alperne, Andesbjergene, Kaukasus og Himalaya - i sidstnævnte har han nået toppen af 8035 meter høje Gasherbrum II. 

Han er desuden som en af få i Danmark uddannet som UIAA klippeklatreinstruktør. Til daglig er han uddannet og arbejder som folkeskolelærer. 

 

 

KAN MAN OGSÅ FÅ ET FIRMAARRANGEMENT OM VINTEREN?

I vinterhalvåret har vi et anderledes program i forhold til om sommeren. Der kan Klaris-Jensen nemlig tilbyde både skiture og isklatring, som foregår hos vores naboer i Sverige og Norge grundet det danske klima og landskab, der ikke tillader den slags. Det giver dog også anledning til, at virksomheden kan komme afsted flere dage ad gangen, hvilket vil styrke sammenholdet endnu mere. 

HVAD KRÆVER DENNE SLAGS FIRMAARRANGEMENT AF MEDARBEJDERNE?

Denne form for firmaarrangement involverer fysisk aktivitet, hvilket du og virksomheden skal være opmærksom på. Men Klaris-Jensen gør meget ud af at tilrettelægge programmet sådan, at alle kan være med, også selv om man er begynder i nogle eller alle disciplinerne. Alle instruktører er uddannede i både at kunne instruere nybegyndere og øvede. Alder, køn og erfaring har ingen betydning. Det vigtigste er gåpåmod og viljen til at lære noget nyt. 

HVOR STORT ELLER LILLE SKAL FIRMAET VÆRE FOR, AT KLARIS-JENSEN KAN HJÆLPE OS?

Klaris-Jensen kan hjælpe med at arrangere teamudvikling for alle typer og størrelser af virksomheder. 

HVAD KOSTER DET?

Det er ikke umiddelbart muligt at give en fast pris, fordi arrangementet vil være skræddersyet lige præcis jeres ønsker og ud fra antallet af medarbejdere, aktiviteterne og destinationen. Men det vil også give jer mulighed for at fravælge eventuelle aktiviteter, som I vurderer for omkostningstunge. Og I vil undervejs i hele processen kunne spørge ind til prisen, så der ingen overraskelser opstår, ligesom Klaris-Jensen naturligvis giver et uforpligtende tilbud, inden I binder jer til noget. 

HVOR KAN JEG SE MERE?

Få inspiration til konkrete ideer til jeres firmaarrangement HER.

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
Anchor 4
Anchor 5
Anchor 6
Anchor 7
Anchor 8
bottom of page