top of page
FOREDRAG

Jacob Klaris-Jensen er bjergbestiger, eventyrer, iværksætter samt en meget levende og rutineret oplægs- og foredragsholder. Jacob er uddannet lærer, og aktiv med eget firma, som arbejder med kurser, events og teamudvikling indenfor områderne "friluftsliv, udvikling og læring". 

 

Jacob Klaris-Jensen har en udpræget passion for bjerge og rejser til fjerne isolerede egne. Jacob startede med at klatre i midten af 1990´erne, og og er i dag en meget erfaren klatrer og bjergbestiger. 

Jacobs store hang til ekspeditionsliv og eventyr har ført ham på utallige rejser og ekspeditioner rundt omkring på fjerntliggende kontinenter. Heraf kan bl.a nævnes første krydsning til fods fra syd-nord i Abadares (Kenya), 4x4 kørsel i Tibets højland, og trekking og bjergbestigning i Cordillera Blanca (Peru). Jacob har besteget mere end 90 bjerge, heraf bestigninger som guide på Elbrus, Kilimanjaro og Aconcagua m.fl. Hertil kommer Jacobs egne ekspeditioner og bestigninger af Gasherbrum II (8035m), Pakistan, samt Peak 6541m (førstebestigning), Kina. 

 

Jacob Klaris-Jensen laver oplæg efter særlige ønsker, men nedenfor er en liste over populære foredrag. Hvert eneste oplæg justeres til, således det passer det pågældende publikum. Alle oplæg er kendetegnende ved humor, samt et solidt fagligt grundlag.

sergey-pesterev-mfX814jtyro-unsplash.jpg

På toppen af Afrika

Drømmer du om at nå toppen af Afrika? Eller vil du bare gerne høre om verdens højeste fritstående bjerg, Kilimanjaro?

1934109_36903352960_5935_n.jpg

8000m bjergbestigning i Muhammed tegningernes skygge

Gasherbrum II er beliggende i Pakistan og er et af Verdens højeste bjerge. Bjerget blev for første gang besteget af danskere i 2008 - hør det vilde eventyr!

Æggeskal.jpg

Afhængig af den barske natur

Tag med på en fantastisk rejse og oplev de eventyr der opstår når man bevæger sig væk fra alfavej og ud til de fjerneste afkroge af verden for at bestige nogle af de mest spektakulære tinder. 

bottom of page