FOREDRAG

Jacob Klaris-Jensen er bjergbestiger, eventyrer, iværksætter samt en meget levende og rutineret oplægs- og foredragsholder. Jacob er uddannet lærer, og aktiv med eget firma, som arbejder med kurser, events og teamudvikling indenfor områderne "friluftsliv, udvikling og læring". 

 

Jacob Klaris-Jensen har en udpræget passion for bjerge og rejser til fjerne isolerede egne. Jacob startede med at klatre i midten af 1990´erne, og og er i dag en meget erfaren klatrer og bjergbestiger. 

Jacobs store hang til ekspeditionsliv og eventyr har ført ham på utallige rejser og ekspeditioner rundt omkring på fjerntliggende kontinenter. Heraf kan bl.a nævnes første krydsning til fods fra syd-nord i Abadares (Kenya), 4x4 kørsel i Tibets højland, og trekking og bjergbestigning i Cordillera Blanca (Peru). Jacob har besteget mere end 90 bjerge, heraf bestigninger som guide på Elbrus, Kilimanjaro og Aconcagua m.fl. Hertil kommer Jacobs egne ekspeditioner og bestigninger af Gasherbrum II (8035m), Pakistan, samt Peak 6541m (førstebestigning), Kina. 

 

Jacob Klaris-Jensen laver oplæg efter særlige ønsker, men nedenfor er en liste over populære foredrag. Hvert eneste oplæg justeres til, således det passer det pågældende publikum. Alle oplæg er kendetegnende ved humor, samt et solidt fagligt grundlag.

sergey-pesterev-mfX814jtyro-unsplash.jpg

På toppen af Afrika

Drømmer du om at nå toppen af Afrika? Eller vil du bare gerne høre om verdens højeste fritstående bjerg, Kilimanjaro?

8000m bjergbestigning i Muhammed tegningernes skygge

Gasherbrum II er beliggende i Pakistan og er et af Verdens højeste bjerge. Bjerget blev for første gang besteget af danskere i 2008 - hør det vilde eventyr!

Æggeskal.jpg

Afhængig af den barske natur

Tag med på en fantastisk rejse og oplev de eventyr der opstår når man bevæger sig væk fra alfavej og ud til de fjerneste afkroge af verden for at bestige nogle af de mest spektakulære tinder. 

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt. 

KLARIS-JENSEN

Skolevænget 4

2670 Greve

Mail: info@klaris-jensen.dk

Telefon: 20 76 74 52

 

CVR: 36 04 67 67

HVOR ARBEJDER VI

Vi arbejder både i og udenfor landets grænser alt efter, hvilken opgave vi løser.

Vi ror havkajak og padler kano på smukke kyststrækninger og vandløb i Danmark. Vi klatrer både klippe og is i Norden og i Alperne. Vi står på ski, hvor sneen er bedst, og vi arrangerer orienteringsløb, basis friluftsliv og teamudvikling i de danske skove, på strandene eller i nationalparker.

 

For os er destinationen i naturen vigtig for jeres teamudvikling og læring, så derfor har vi ikke et fast sted, men bruger vores store netværk til at finde det sted, der er perfekt til dit næste arrangement.

HVEM ER VI

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, som tilbyder skræddersyede events, teamudvikling og kurser for private og firmaer - altid med naturen som omdrejningspunkt.

 

Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

 

Derudover yder vi rådgivning- og konsulentbistand vedrørende sikkerhed.

Fælles for alle vore opgaver er, at vi altid arbejder med de dygtigste undervisere og konsulenter. Har du opgaven, er vi klar!

© KLARIS-JENSEN 2021