ISKLATRING

Grundkursus i Isklatring i det norske isklatre mekka Rjukan eller Hemsedal. 

 

Vi afholder isklatrekursus igen til vinter.

 

PRAKTISK INFO OM KURSET

Dato for kurset: Endnu ikke fastsat men evt januar / februar.

 

Varighed: 3 dage

 

Kursussted: Rjukan i Norge – Nordens isklatre mekka! Der klatres på fosser (frosne vandfald) på kursets 3 dage i hele området (som er stort), men vi bor i byen Rjukan.

 

Instruktør: klaris-jensen benytter kun uddannede Isklatreinstruktører eller bjergguider til vores isklatrekurser. Dette sikre dig som kursist den højst mulige sikkerhed på dit kursus.

Der er plads til Max. 6 deltagere pr. kursus. (Er I en gruppe på 6 personer, så tag kontakt til os, og vi vil forsøge at lave jeres eget kursus).

 

Pris: Tag kontakt for pris!

 

Prisen inkluderer: 3 dages instruktion og kursus af udd. isklatreinstruktør, Alt fælles udstyr (hvis du ikke har dit eget grej): Isøkser, sele, hjelm, reb, karabiner og sikringer/ issikringer.

 

Prisen inkluderer ikke: Transport til og fra Rjukan, Mad/ forplejning på kurset samt overnatning. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at skaffe overnatning.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt. 

KLARIS-JENSEN

Skolevænget 4

2670 Greve

Mail: info@klaris-jensen.dk

Telefon: 20 76 74 52

 

CVR: 36 04 67 67

HVOR ARBEJDER VI

Vi arbejder både i og udenfor landets grænser alt efter, hvilken opgave vi løser.

Vi ror havkajak og padler kano på smukke kyststrækninger og vandløb i Danmark. Vi klatrer både klippe og is i Norden og i Alperne. Vi står på ski, hvor sneen er bedst, og vi arrangerer orienteringsløb, basis friluftsliv og teamudvikling i de danske skove, på strandene eller i nationalparker.

 

For os er destinationen i naturen vigtig for jeres teamudvikling og læring, så derfor har vi ikke et fast sted, men bruger vores store netværk til at finde det sted, der er perfekt til dit næste arrangement.

HVEM ER VI

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, som tilbyder skræddersyede events, teamudvikling og kurser for private og firmaer - altid med naturen som omdrejningspunkt.

 

Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

 

Derudover yder vi rådgivning- og konsulentbistand vedrørende sikkerhed.

Fælles for alle vore opgaver er, at vi altid arbejder med de dygtigste undervisere og konsulenter. Har du opgaven, er vi klar!

© KLARIS-JENSEN 2021