VIDEREGÅENDE KURSUS I KLIPPEKLATRING

Et videregående kursus i klippeklatring tager udgangspunkt i dit niveau. Instruktøren fra klaris-jensen vil tilpasse kurset og niveauet efter dig. 

PRAKTISK INFO OM KURSET

 

Varighed: Fra en til flere dages kurser og workshops – Lad os tilpasse kurset efter din/jeres kalender og ønsker.

Kursussted: Kullen, Bornholm, Göteborg, Bohuslän, Nissedal m.fl. mulighederne er mange!

 

Årstid: Kan gennemføres hele året.

 

Instruktør: Klaris-Jensen benytter kun uddannede klippeklatreinstruktører eller bjergguider til vores klatrekurser. Dette sikre dig som kursist den højst mulige sikkerhed på dit kursus.

 

Pris: Prisen for dit kursus varier fra gang til gang grundet kursussted, varighed, indhold m.m. Derfor tag endelig kontakt for tilbud.

 

Prisen inkulderer: Instruktion og kursus af udd. Klippeklatreinstruktør/ Bjergguide og al nødvendig teknisk udstyr (dog ikke klatresko).

Prisen inkluderer ikke: Transport og overnatning.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt. 

KLARIS-JENSEN

Skolevænget 4

2670 Greve

Mail: info@klaris-jensen.dk

Telefon: 20 76 74 52

 

CVR: 36 04 67 67

HVOR ARBEJDER VI

Vi arbejder både i og udenfor landets grænser alt efter, hvilken opgave vi løser.

Vi ror havkajak og padler kano på smukke kyststrækninger og vandløb i Danmark. Vi klatrer både klippe og is i Norden og i Alperne. Vi står på ski, hvor sneen er bedst, og vi arrangerer orienteringsløb, basis friluftsliv og teamudvikling i de danske skove, på strandene eller i nationalparker.

 

For os er destinationen i naturen vigtig for jeres teamudvikling og læring, så derfor har vi ikke et fast sted, men bruger vores store netværk til at finde det sted, der er perfekt til dit næste arrangement.

HVEM ER VI

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, som tilbyder skræddersyede events, teamudvikling og kurser for private og firmaer - altid med naturen som omdrejningspunkt.

 

Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

 

Derudover yder vi rådgivning- og konsulentbistand vedrørende sikkerhed.

Fælles for alle vore opgaver er, at vi altid arbejder med de dygtigste undervisere og konsulenter. Har du opgaven, er vi klar!

© KLARIS-JENSEN 2021