KLIPPEKLATRING

Vi har klippekurser både for dig, der aldrig har prøvet at klatre før og for dig, der er erfaren men gerne vil have pudset dine teknikker af eller tage skridtet fra væg til klippe. 

 

Vores instruktører er alle certificerede klippeklatreinstruktører og kender klipperne ud og ind. Fælles for dem alle er, at de brænder for klatring og glæder sig til at føre dig sikkert op og ned af klipperne igen.

PRØV
KLIPPEKLATRING

Tag med til Kullen i sydsverige, og prøv rigtig klippeklatring samt rappelling på de lodrette klipper.

GRUNDKURSUS I KLIPPEKLATRING

Dette er kurset til dig som gerne vil i gang med at klatre på klipper. Vi lære at sætte sikringer, lave standpladser, gennemgår udstyr mm.

UDVIDET KURSUS I KLIPPEKLATRING

Dette er kurset til dig, som har klatret på klippe i noget tid. Du har været afsted på egne klatreture nogle gange, og er klar til at lære mere.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt. 

KLARIS-JENSEN

Skolevænget 4

2670 Greve

Mail: info@klaris-jensen.dk

Telefon: 20 76 74 52

 

CVR: 36 04 67 67

HVOR ARBEJDER VI

Vi arbejder både i og udenfor landets grænser alt efter, hvilken opgave vi løser.

Vi ror havkajak og padler kano på smukke kyststrækninger og vandløb i Danmark. Vi klatrer både klippe og is i Norden og i Alperne. Vi står på ski, hvor sneen er bedst, og vi arrangerer orienteringsløb, basis friluftsliv og teamudvikling i de danske skove, på strandene eller i nationalparker.

 

For os er destinationen i naturen vigtig for jeres teamudvikling og læring, så derfor har vi ikke et fast sted, men bruger vores store netværk til at finde det sted, der er perfekt til dit næste arrangement.

HVEM ER VI

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, som tilbyder skræddersyede events, teamudvikling og kurser for private og firmaer - altid med naturen som omdrejningspunkt.

 

Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

 

Derudover yder vi rådgivning- og konsulentbistand vedrørende sikkerhed.

Fælles for alle vore opgaver er, at vi altid arbejder med de dygtigste undervisere og konsulenter. Har du opgaven, er vi klar!

© KLARIS-JENSEN 2020