KLIPPEKLATRING & HAVKAJAK

Dette er tilbudet til dig/ jer, som ønsker en dag med fart og action på. Vi skræddersyr en dag som fyldes med en række forskellige frilufts- og Outdooraktiviteter. Vi har forskellige ideer, til hvordan vore kombiture kan kombineres, og efter ønske kan vi forlænge det til en tur med overnatning.

Vi arbejder både i Danmark eller Internationalt. Men de mest brugte destinationer er Kullen/ Kullaberg samt Hallands- og Söderåsen i det sydlige Sverige. Men har du/ et særligt ønske om en dag omkring en dansk skovsø, eller langs en af vore dejlige kyster, så sætter vi gerne et tilbud sammen til dig/ jer.

Brugte aktiviteter vil oftest være klatring og rappelling på klipper eller i træer. Kanosejlads på søer eller vandløb, havkajak (f.eks. langs Kullens spektakulære klippekyst), White Water kajak på Helge- eller Mörrumsåen, MTB (mountainbike) i Hareskoven eller f.eks. i Blekinges mange fede MTB spor. Det kunne også være løb efter poster eller opgaver (O-løb) eller blot en flot og kuperet trailløbetur. Mulighederne er mange og vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt. 

KLARIS-JENSEN

Skolevænget 4

2670 Greve

Mail: info@klaris-jensen.dk

Telefon: 20 76 74 52

 

CVR: 36 04 67 67

HVOR ARBEJDER VI

Vi arbejder både i og udenfor landets grænser alt efter, hvilken opgave vi løser.

Vi ror havkajak og padler kano på smukke kyststrækninger og vandløb i Danmark. Vi klatrer både klippe og is i Norden og i Alperne. Vi står på ski, hvor sneen er bedst, og vi arrangerer orienteringsløb, basis friluftsliv og teamudvikling i de danske skove, på strandene eller i nationalparker.

 

For os er destinationen i naturen vigtig for jeres teamudvikling og læring, så derfor har vi ikke et fast sted, men bruger vores store netværk til at finde det sted, der er perfekt til dit næste arrangement.

HVEM ER VI

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, som tilbyder skræddersyede events, teamudvikling og kurser for private og firmaer - altid med naturen som omdrejningspunkt.

 

Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

 

Derudover yder vi rådgivning- og konsulentbistand vedrørende sikkerhed.

Fælles for alle vore opgaver er, at vi altid arbejder med de dygtigste undervisere og konsulenter. Har du opgaven, er vi klar!

© KLARIS-JENSEN 2021