KURSER & TURE

INTRO TIL KLIPPEKLATRING

 

Tag med til det smukke Kullen i sydsverige, og prøv rigtig klippeklatring og rappelling på de lodrette klipper.

 

Kurset er for dig der kunne tænke dig at prøve kræfter med klippeklatring. Du behøver ikke have nogen klatreerfaring for at deltage på vores intro til klippeklatring.

GRUNDKURSUS I KLIPPEKLATRING

 

Dette er tilbudet til dig som gerne vil i gang med at klatre på klipper.

 

På et grundkursus i  klippeklatring, arbejdes der med de emner og teknikker man bruger på klippe i forbindelse med at sætte sikringer, forskellige sikringsmetoder, standpladser, abseilmetoder, knuder, udstyr, kommunikation, samt nødprocedure/adfærd på klippe mm. Kort sagt et kursus hvor du vil blive klædt på til selv at kunne tage af sted mod klipperne på en forsvarlig vis.

VIDEREGÅENDE KURSUS I KLIPPEKLATRING

 

Dette er kurset/workshop'en til dig, som har klatret på klippe i noget tid. Du har været afsted på egne klatreture nogle gange, og er klar til at få arbejdet med vores videregående indhold. På et videregående klippeklatrekursus hos Klaris-Jensen, aftales nærmere med dig som deltager, hvad vi sætter fokus på. Oplagte temaer kunne være: Jams- og risklatring, sikringsplaceringer, standpladser (hurtighed og sikkerhed),  abseilmetoder og teknik (rappelling), bevægelses- og klatreteknik, brug af dobbeltreb eller flerreblængders klatring (lange ruter).

ISKLATRING

 

Isklatrekurset er for begyndere, som har lidt eller ingen erfaring med isklatring. Vores dygtige isklatreinstruktør, vil bygge videre på det niveau du har. Så har man prøvet lidt isklatring tidligere, vil man stadig lære en masse.

 

På kurset lærer du isklatringens basale teknikker, hvordan du anvender steigeisen, isøkser og isskruer. Ligeledes vil der arbejdes med bevægelsesteknikker, rebarbejde, abseilanker og standpladser. Efter isklatrekurset har du en god indsigt i det, der er nødvendigt for at klatre is på egen hånd.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt. 

KLARIS-JENSEN

Skolevænget 4

2670 Greve

Mail: info@klaris-jensen.dk

Telefon: 20 76 74 52

 

CVR: 36 04 67 67

HVOR ARBEJDER VI

Vi arbejder både i og udenfor landets grænser alt efter, hvilken opgave vi løser.

Vi ror havkajak og padler kano på smukke kyststrækninger og vandløb i Danmark. Vi klatrer både klippe og is i Norden og i Alperne. Vi står på ski, hvor sneen er bedst, og vi arrangerer orienteringsløb, basis friluftsliv og teamudvikling i de danske skove, på strandene eller i nationalparker.

 

For os er destinationen i naturen vigtig for jeres teamudvikling og læring, så derfor har vi ikke et fast sted, men bruger vores store netværk til at finde det sted, der er perfekt til dit næste arrangement.

HVEM ER VI

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, som tilbyder skræddersyede events, teamudvikling og kurser for private og firmaer - altid med naturen som omdrejningspunkt.

 

Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

 

Derudover yder vi rådgivning- og konsulentbistand vedrørende sikkerhed.

Fælles for alle vore opgaver er, at vi altid arbejder med de dygtigste undervisere og konsulenter. Har du opgaven, er vi klar!

© KLARIS-JENSEN 2021