top of page

KURSER & TURE

INTRO TIL KLIPPEKLATRING

 

Tag med til det smukke Kullen i sydsverige, og prøv rigtig klippeklatring og rappelling på de lodrette klipper.

 

Kurset er for dig der kunne tænke dig at prøve kræfter med klippeklatring. Du behøver ikke have nogen klatreerfaring for at deltage på vores intro til klippeklatring.

GRUNDKURSUS I KLIPPEKLATRING

 

Dette er tilbudet til dig som gerne vil i gang med at klatre på klipper.

 

På et grundkursus i  klippeklatring, arbejdes der med de emner og teknikker man bruger på klippe i forbindelse med at sætte sikringer, forskellige sikringsmetoder, standpladser, abseilmetoder, knuder, udstyr, kommunikation, samt nødprocedure/adfærd på klippe mm. Kort sagt et kursus hvor du vil blive klædt på til selv at kunne tage af sted mod klipperne på en forsvarlig vis.

VIDEREGÅENDE KURSUS I KLIPPEKLATRING

 

Dette er kurset/workshop'en til dig, som har klatret på klippe i noget tid. Du har været afsted på egne klatreture nogle gange, og er klar til at få arbejdet med vores videregående indhold. På et videregående klippeklatrekursus hos Klaris-Jensen, aftales nærmere med dig som deltager, hvad vi sætter fokus på. Oplagte temaer kunne være: Jams- og risklatring, sikringsplaceringer, standpladser (hurtighed og sikkerhed),  abseilmetoder og teknik (rappelling), bevægelses- og klatreteknik, brug af dobbeltreb eller flerreblængders klatring (lange ruter).

ISKLATRING

 

Isklatrekurset er for begyndere, som har lidt eller ingen erfaring med isklatring. Vores dygtige isklatreinstruktør, vil bygge videre på det niveau du har. Så har man prøvet lidt isklatring tidligere, vil man stadig lære en masse.

 

På kurset lærer du isklatringens basale teknikker, hvordan du anvender steigeisen, isøkser og isskruer. Ligeledes vil der arbejdes med bevægelsesteknikker, rebarbejde, abseilanker og standpladser. Efter isklatrekurset har du en god indsigt i det, der er nødvendigt for at klatre is på egen hånd.

bottom of page