OM OS

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, hvor kvaliteten er i højsædet og alle aktiviteter skræddersyes til hver enkelte opgave. For os er naturen verdens største legeplads og det perfekte læringsrum. Alle vores aktiviteter foregår derfor i det fri. Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

Klaris-Jensen drives af Jacob Klaris-Jensen, klatrer, bjergbestiger, underviser og friluftentusiast ind til benet. Derudover har vi et kæmpe netværk af de dygtigste instruktører og konsulenter, som alle er nøje udvalgt ud fra deres uddannelses- og certificeringsbaggrund og ikke mindst deres evne til at formidle.

 

For os er ALLE opgaver lige vigtige! For vi ved, at det er dig som kunde vi lever af. Vi sætter derfor en ære i, at give dig den bedst mulige løsning af opgaven - Hver gang. Vi vil til enhver tid bestræbe os på, at afstanden fra dig til os er minimal. Vi tror på, at dette er med til at sikrer det største udbytte, succes og tilfredshed med det produkt vi leverer.

 

Vi glæder os til at løse din næste opgave.

Jacob Klaris-Jensen

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt. 

KLARIS-JENSEN

Skolevænget 4

2670 Greve

Mail: info@klaris-jensen.dk

Telefon: 20 76 74 52

 

CVR: 36 04 67 67

HVOR ARBEJDER VI

Vi arbejder både i og udenfor landets grænser alt efter, hvilken opgave vi løser.

Vi ror havkajak og padler kano på smukke kyststrækninger og vandløb i Danmark. Vi klatrer både klippe og is i Norden og i Alperne. Vi står på ski, hvor sneen er bedst, og vi arrangerer orienteringsløb, basis friluftsliv og teamudvikling i de danske skove, på strandene eller i nationalparker.

 

For os er destinationen i naturen vigtig for jeres teamudvikling og læring, så derfor har vi ikke et fast sted, men bruger vores store netværk til at finde det sted, der er perfekt til dit næste arrangement.

HVEM ER VI

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, som tilbyder skræddersyede events, teamudvikling og kurser for private og firmaer - altid med naturen som omdrejningspunkt.

 

Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

 

Derudover yder vi rådgivning- og konsulentbistand vedrørende sikkerhed.

Fælles for alle vore opgaver er, at vi altid arbejder med de dygtigste undervisere og konsulenter. Har du opgaven, er vi klar!

© KLARIS-JENSEN 2021