top of page
OM OS

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, hvor kvaliteten er i højsædet og alle aktiviteter skræddersyes til hver enkelte opgave. For os er naturen verdens største legeplads og det perfekte læringsrum. Alle vores aktiviteter foregår derfor i det fri. Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

Klaris-Jensen drives af Jacob Klaris-Jensen, klatrer, bjergbestiger, underviser og friluftentusiast ind til benet. Derudover har vi et kæmpe netværk af de dygtigste instruktører og konsulenter, som alle er nøje udvalgt ud fra deres uddannelses- og certificeringsbaggrund og ikke mindst deres evne til at formidle.

 

For os er ALLE opgaver lige vigtige! For vi ved, at det er dig som kunde vi lever af. Vi sætter derfor en ære i, at give dig den bedst mulige løsning af opgaven - Hver gang. Vi vil til enhver tid bestræbe os på, at afstanden fra dig til os er minimal. Vi tror på, at dette er med til at sikrer det største udbytte, succes og tilfredshed med det produkt vi leverer.

 

Vi glæder os til at løse din næste opgave.

Jacob Klaris-Jensen

bottom of page