top of page

RÅDGIVNING

Hos klaris-jensen er vi specialister på en række områder indenfor friluftsliv, udvikling og læring. Derfor hjælper vi gerne i forbindelse med jeres næste arrangementer i naturen. Vi har stor erfaring med at sætte forløb eller arrangementer op for private, virksomheder, skoler, institutioner, klubber og foreninger. Vores netværk af freelance konsulenter tæller mange forskellige kompetencer, men fælles for alle er, at vi sætter sikkerhed og faglighed højt, samt har solid pædagogisk indsigt.

HIGHROPE

Hos Klaris-jensen er en af vores kernekompetencer klatring. Derfor vejleder vi i korrekt brug af jeres baner, og kommer gerne med konstruktiv kritik på, hvordan I kan optimere jeres sikkerhed og flow på banerne.

Vi oplever en stigende tildens til at der bliver bygget reb-, klatre- og svævebaner rundt om i det danske land. Mange af disse baner bliver bygget af udenlandske entreprenører, som ikke nødvendigvis har det samme fokus på sikkerhed som vi har i Danmark. Ligeledes bygges og vedligeholdes en del af banerne af erhversklatrere, som ofte ikke har den samme erfaring med alm. “hygge” klatring, og ofte   heller ikke undervisning i dette. Det har vi hos klaris-jensen!

Kunne du/ I bruge noget vejledning/ sparring på netop jeres bane/ park, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

SKOLE & INSTITUTION

Står I og skal arrangere et forløb på jeres skole eller institution omkring, hvordan naturen kan bruges i samspil med os mennesker, eller har I ikke ressourcerne til at gennemfører et arrangement for jeres børn og unge. Så kan klaris-jensen hjælpe jer.

Vi har flere freelance ansatte lærere og pædagoger, som alle har en lang erfaring i at arbejde med børn og unge i naturen. Vi kan stå for et klatrearrangement, sætte o-løb og/ eller Geocaching op for jer eller stå for en hyggelig “ude” frokost omkring lejrbålet.

Vi har en stor bank af lege og aktiviteter, som kan bruges på idrætsdage eller til at styrke den sociale trivsel i klasserne Så har I et forslag eller ønske, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

UD PÅ TUR

Hos Klaris-Jensen har vi stor erfaring med planlægning af friluftsture, rejser og ekspeditioner fra store dele af verdenen. Så går du med drømmen om at komme ud på tur, så kontakt os for rådgivning omkring friluftsture, planlægning og forberedelse forinden. Vi hjælper gerne med alt fra booking af flybilletter, hotel, rejseguider samt pakkelister og meget mere.

Hos Klaris-Jensen har vi rigtig gode erfaringer med Momondo og er altid søgemaskinen vi bruger forud for vores ture.

 

Kunne du tænke dig at komme i gang med friluftsliv af enhver art, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med alt fra valg af udstyr, hvordan du planlægger dine første friluftsture og måske endda et kursus i almen friluftsliv.

bottom of page