TEAMUDVIKLING & EVENTS

Teamudvikling handler om mennesker. Vores mål med teamudvikling er, at I som mennesker i et team flytter jer via fælles udfordringer og gode oplevelser i naturen. At I får skabt relationer, der endnu ikke er der, eller styrket dem, I har i forvejen.

 

Vi har mange års erfaring med naturen som legeplads og ved derfor, hvordan et teamudviklingsarrangement, der foregår væk fra computer og hverdag og i stedet med naturen som læringsramme kan styrke sammenholdet i et team.

 

Men ikke to teams er ens - vores program til jer vil derfor være nøje tilrettelagt ud fra lige præcis jeres team, jeres ønsker og jeres mål med arrangementet. Til hver opgave gør vi et grundigt forarbejde og strikker i tæt samarbejde med jer den helt rigtige løsning sammen.

 

Vi er især specialiseret i klippe- og isklatring, men ønsker I en tur i kajak, en oplevelse på ski, en nat i shelter, en teambuildingopgave, der handler om at lave bål eller udfordre jeres evner indenfor orienteringsløb, arrangerer vi det for jer. Vi har også mulighed for at flytte aktiviteterne udenfor Danmark, hvis det giver et bedre udbytte for jeres team.

Som noget helt unikt har vi lavet et samarbejde med to af Danmarks absolut bedste kokke, KIRK + MAARBJERG. Sammen har vi skabt HABITUS. Her blander vi fysiske opgaver og outdoor aktiviteter med det nordiske vildmarkskøkken. På et HABITUS arrangement får man ikke kun smagt på praktiske øvelser, men også en afslutning med et hjerteligt måltid mad, skabt i naturen undervejs. 

Læs mere her

Ønsker I et spændende teamudviklingsarrangement? Klaris-Jensen er klar til at skræddersy jeres næste firmaarrangement med udgangspunkt i jeres behov.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt. 

KLARIS-JENSEN

Skolevænget 4

2670 Greve

Mail: info@klaris-jensen.dk

Telefon: 20 76 74 52

 

CVR: 36 04 67 67

HVOR ARBEJDER VI

Vi arbejder både i og udenfor landets grænser alt efter, hvilken opgave vi løser.

Vi ror havkajak og padler kano på smukke kyststrækninger og vandløb i Danmark. Vi klatrer både klippe og is i Norden og i Alperne. Vi står på ski, hvor sneen er bedst, og vi arrangerer orienteringsløb, basis friluftsliv og teamudvikling i de danske skove, på strandene eller i nationalparker.

 

For os er destinationen i naturen vigtig for jeres teamudvikling og læring, så derfor har vi ikke et fast sted, men bruger vores store netværk til at finde det sted, der er perfekt til dit næste arrangement.

HVEM ER VI

Klaris-Jensen er en kursus- og konsulentvirksomhed, som tilbyder skræddersyede events, teamudvikling og kurser for private og firmaer - altid med naturen som omdrejningspunkt.

 

Vores mission er at skabe en øget interesse for friluftslivet og samtidig vise, at naturen er den absolut bedste kulisse til at skabe udvikling og læring for dig og dit firma.

 

Derudover yder vi rådgivning- og konsulentbistand vedrørende sikkerhed.

Fælles for alle vore opgaver er, at vi altid arbejder med de dygtigste undervisere og konsulenter. Har du opgaven, er vi klar!

© KLARIS-JENSEN 2021