top of page

TEAMUDVIKLING & EVENTS

Teamudvikling handler om mennesker. Vores mål med teamudvikling er, at I som mennesker i et team flytter jer via fælles udfordringer og gode oplevelser i naturen. At I får skabt relationer, der endnu ikke er der, eller styrket dem, I har i forvejen.

 

Vi har mange års erfaring med naturen som legeplads og ved derfor, hvordan et teamudviklingsarrangement, der foregår væk fra computer og hverdag og i stedet med naturen som læringsramme kan styrke sammenholdet i et team.

 

Men ikke to teams er ens - vores program til jer vil derfor være nøje tilrettelagt ud fra lige præcis jeres team, jeres ønsker og jeres mål med arrangementet. Til hver opgave gør vi et grundigt forarbejde og strikker i tæt samarbejde med jer den helt rigtige løsning sammen.

 

Vi er især specialiseret i klippe- og isklatring, men ønsker I en tur i kajak, en oplevelse på ski, en nat i shelter, en teambuildingopgave, der handler om at lave bål eller udfordre jeres evner indenfor orienteringsløb, arrangerer vi det for jer. Vi har også mulighed for at flytte aktiviteterne udenfor Danmark, hvis det giver et bedre udbytte for jeres team.

Ønsker I et spændende teamudviklingsarrangement? Klaris-Jensen er klar til at skræddersy jeres næste firmaarrangement med udgangspunkt i jeres behov.

bottom of page